Snabb leverans1-3 DAGARS LEVERANS Alltid fri frakt ALLTID FRI FRAKT Öppet köp - fri retur 30 DAGARS ÖPPET KÖP

  • 1-3 dagars leverans
  • Fri frakt
  • 30 dagars öppet köp

Välkommen till Baskerbutiken!

Välkommen till Baskerbutiken, Sveriges största utbud av basker och gubbkeps online. Vi har baskrar för herr, dam och barn vilket innebär att du hos oss hittar du allt du behöver för att uppnå en fulländad hatthylla. Vi erbjuder även familjepaket så ni kan fylla hatthyllan med familjens alla baskrar till taket!

Vårt mål är att kunna hjälpa dig hitta en bekväm, stilig, moderiktig basker som antingen kompletterar vardagens arbetslook, helgens avslappnade stil, den extravaganta festen eller den mysiga dejten. Om du är osäker på vilken storlek du bör välja rekommenderar vi dig att kolla in vår storleksguide, eller kontakta oss.

Produkterna i vårt sortiment kännetecknas av hög kvalité vilket vi kombinerar med en hög servicenivå – allt för att du som baskerälskare ska kunna handla tryggt och bekvämt. Och tack vara våra villkor med fri frakt (över 300:-) och kostnadsfria returer har vi försökt göra det ännu smidigare för dig att handla hos oss.

Vår passion för baskern som huvudbonad och kultursymbol (läs gärna om baskerns historia) speglas i vårt ständigt förnyade utbud, med de senaste trenderna och stilarna från ledande designers.Läs mer om våra varumärken i sidan Om Oss


Sale

Unavailable

Sold Out